maanantai 30. kesäkuuta 2014

143 Alas vai ylös 110807


143 Alas vai ylös


Jokainen meistä haluaa
Haluanko todella
Aikani olen yleistänyt
Joko nyt on aika sanoa
Minä haluan

Näin kirjoitin nuorempana. Uskallan jo paremmin sanoa, mitä haluan. En tiedä kyllä, onko se aina kaikissa tilanteissa viisasta.

Olen käynyt keskustelua siitä, tarkoittaako lähtölaskennan lähtö poislähtöä jostain vai lähtöä jonnekin. Lähtölaskentaa suoritetaan, kun lähetetään avaruusaluksia. Laskennan loppuessa tulee lähtö. Toivottavasti alus pääsee lentoon. Joskus kyllä kuuluu vain KABUUM. Sitä en itselleni toivo, en muillekaan. Englannin kielessä lähtölaskentaa lasketaan alaspäin, count down. Tuntuu vähän masentavalta. Toisaalta, samassa kielessä on myös toinen ilmaus, count up. Lähdön jälkeen lasketaankin ylöspäin. Saa nähdä, miten käy.

1991. Lieksan lähetysjuhlat. Jaakko Mäkelä ja pastori Anant.
.1991%20Lieksa%20Anant%20ja%20Jaskapieni-

2 kommenttia:

 1. Olet siis siirtynyt Bloggeriin. Uuden koneen ja käyttöjärjestelmän opettelu ja hyväksyminen tuntuu ottaneeen minulta pitkän ajan, koska en ole lainkaan huomannut muuttoasi. Tämähän on oivallinen idea "korjata" kuvien menetys, jos voimia vain riittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittelen tuolla alkuperäisellä puolellla edelleen, mutta harvemmin. Tämä Bloggerin blogin avaaminen oli haaste itsellenikin :)

   Kun samalla aikaa selvittelen kuviamme ja papereitamme, on hauska miettiä kuvia näihin alkupään teksteihinkin. Suuri osa näistä ei ole ollut vielä muualla. Kestää aikansa, ennen kuin pääsen niihin "hävitettyihin". Teen näitä, kun on sopivaa aikaa ja "ohjeistan aikaa" niiden julkaisemiseen päivittäin - ainakin niin kauan kuin jaksan.

   Poista