tiistai 22. heinäkuuta 2014

121 Muropaketti 020907

121 Muropaketti


Samanlainen erilainen,
erilainen samanlainen.

Väitän, että sisältä ollaan samanlaisia koko porukka.

Jumalan valtakunnan matematiikassa on omituinen logiikka. Sillä, jolla ei ole mitään, on paljon annettavaa sille, jolla pitäisi olla kaikki, mutta ei kuitenkaan ole.
 
1979. Thaimaa. Vierailu pakolaisleirillä
1979%20Pakolaisleiri%20SaKao-normal.jpg

2 kommenttia:

 1. Hieno mietiskelylause tässä.
  Oletko tulostanut paperille näitä tekstejäsi ja kuviasi? Tuli voi sen polttaa, mutta muutoin uskon paperin säilyvän paremmin jälkipolville kuin vanhentuvia ja vaihtuvia välineitä tarvitsevan virtuaaliviestin. Näissä blogeissasi on varmaan koko perheelle arvokas muistokokoelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen näitä myös printtaillut. Tämä kertauskierros on myös uusien kuvien lisäämistä vanhoihin blogimietteisiin, joten niitä yritän printtailla myös tässä vähän kerrassaan. Näitä kaikkia ei ole missään vielä ennestään.

   Jossain vainheessa myös Vuodatus hävitti vanhoja kuvia usean kuukauden ajalta.. Niistä minulle oli onneksi suureksi osaksi ainakin kuvineen tallennettuja versioita. Niitä olen myös lisäillyt jossain vaiheessa sinne tänne...

   Nuorison kanssa on juteltu sen verran, että ehkä noin puolet on ollut heille tuttua omista muistoistaan , mutta jokaisessa iässä eri asiat kolahtavat

   Poista