Kaunista kuulla
Kaunista nähdä
Kauniin viestin
Kauniit tuojat

Kullan kimallusta ja silkinhohdetta. Ranat Aek, Thaimaan luterilaisen teologisen seminaarin musiikki- ja tanssiryhmä saapuu ensi viikolla Suomeen

”Tohtori Kishi oli pyytänyt vierailua jossakin teologisessa oppilaitoksessa.
Koulutuslaitoksessa juotiin kahvia yhdessä., E. kertoi vähän toiminnasta ja opiskelijat esittivät ohjelmaa, Koillis-Thaimaan kään- soittimen ja pikkusymbaalien säestyksellä thaimelodialla lauletun ja osaksi tanssitun laulun siitä, miten koillisthaimaalainen voi olla Jumalan oma. Eräs oppilaista tanssi oikein thaipuvussa kristillisen thaitanssin, yksi opiskelija sanoi tervehdyksen ja toinen heistä käänsi sen englanniksi!!!! Vaatimatonta, mutta peräti vaikuttavaa!!! Jotain meni perille.” 

Tässä ote kirjeestäni esimiehelle Suomeen kesällä 1989. Nuo Aasian eri maista tulleet kuulijat olivat Thaimaassa osallistumassa Luterilaisen Maailmanliiton Teologiseen konferenssiin, piispoja, rehtoreita, erilaisia päättäjiä ja kouluttajia.  Muistelen, että heitä oli ainakin Intiasta, Malesiasta, Indonesiasta, Australiasta, Papua-Uudelta Guinealta, Japanista ja Hongkongista. Yksi osallistuja oli ”Palestiinasta- niin kuin hän itse halusi sanottavan”.

1988. Bangkok. Hua Mark. Jouluenkeli
PLus%20313%20Hua%20Mark%201988%20joulu%2