Kivisydänten kotiosoite
  • Luola
  • Rotko
  • Louhikko
Luolaan voi joutua vangituksi tai sinne voi päästä turvaan. En varsinaisesti pidä pimeistä louhikoista, sillä valaistuinakin niissä on oma hurja tunnelmansa. Silti ne kiehtovat ja vierailen niissä aina, kun se on mahdollista.

Minua kiehtoo myös Eino Leinon rotko. Sinne hiivitään kuin kuoleva peto sen jälkeen kun laulukaan ei enää lohduta ja säveltenkin siivet vain sortuvat. Sinnekään en periaatteessa haluaisi mennä.  Luulen siellä kyllä jo vierailleeni.

Thaimaan suomalaisen koulun yläaste kävi kouluretkellä Khao Yain luonnonpuistossa, kun Kuopus oli yhdeksännellä luokalla. Pääsimme Miehen kanssa sinne mukaan apuohjaajiksi. Ryömimme siellä luolissakin, mutta erikoisinta oli, kun eräänä iltana auringonlaskun aikaan näimme, miten miljoonat lepakot lähtivät luolistaan. YouTubesta löytyneessä videossa näytetään lepakoiden uloslentoa ja lepakkovirtojen kaarroksia vuorten yllä.

How to survive November -9.  Marraskuu jatkuu sitä selätettäessä.  Nyt Vaiheisen  aloittamaan kuvasarjaan tuli Phoo-madon seuraan myös sanan marraskuu toinen kirjainmerkki Ry, joka on kuin luolan seinällä riippuva lepakko.

พฤ

Plus%20532%20%20Vaiheisen%20kuvaan.jpg

Plus%20532%20Vaiheisen%20kuva%20Valmiina