Vaalikarjan mehukkaat laitumet

On SuomiAreenaa. On Pori Jazzia. On Kirkkopuistossa Soi- tapahtumaa.

Kansanedustajat lauteilla: Kuuntelimme SuomiAreenalla Satakunnan vaalipiirin kansanedustajien kannanottoja ja keskinäistä sanailua.. Yksi keskittyi ajamaan kotikaupungistaan veturia muiden maankunnanosien junavaunuihin. Muilla näytti olevan laajempi näkemys, ehkä myös tasapuolisempi. Ei huono ollenkaan. Oletteko muuten muut nähneet vaalipiirinne kaikki kansanedustajat sopuisasti keskenään puhumassa yhteisen hyvän puolesta? Kävin lopuksi antamassa pikapalautteen, jossa kerroin pitäväni juuri tätä kaikkien edustajien kohtaamista kannatettavan ideana. Hyvä formaatti. Hyvin toteutettu. Satakunnan maakuntajohtaja vastasi perinteen jatkuvankin.

Kasarit. Joukko kahdeksankymmentälukulaisia nuoria kansanedustajia oli saanut haastaa mukaan edellistä poliitikkopolvea. Aiheet ja näkökulmat saivat monipuolisen käsittelyn neljän hengen pöytäkeskusteluissa. YYA-sopimuksen tehnyttä polvea ei mukana ollut, mutta sen purkanutta porukkaa löytyi. EU- äänestykseen ei nuorempi polvi ollut vielä päässyt mukaan, mutta käytäntöä EU:sta oli jo kaikilla.  Paasikivi vieraili useammassakin puheenvuorossa. Kävin taas lopuksi tilaisuuden jälkeen antamassa pikapalautteen porukoille:  Hyvä formaatti. Hyvin toteutettu. Sain uutisankkurilta ja pankinjohtajalta kiitoksen ja hymyn vastaani. Päiväni jatkui hymyillen.

Off-topic. Kesäkissa Rontti osoitti painavan vastalauseensa kesäpalvelusväkensä puolipäiväiseen poissaoloon hyppäämällä tietokonepöydälle ja laskeutumalla makuulle hiirikäden päälle. Sujui se niinkin. vasemmalla kädellä naputellen. Välillä puskimme päämme yhteen…

Kansanedustatajat%20lauteillapieni-norma
Kassari1pieni-normal.jpg
Kasari2pieni-normal.jpg