Tänäänkin
Kuitenkin
Vapaa
 
Itsenäisyyspäivän jumalanpalveluksessa kulttuuriministeri Stefan Wallin luki seuraavan tekstin:

"Älä levitä perättömiä huhuja äläkä suostu auttamaan väärintekijää todistamalla vilpillisesti hänen hyväkseen. Älä eksy joukon mukana tekemään pahaa äläkä riita-asiassa todistaessasi vääristä totuutta enemmistön mielen mukaiseksi. Älä kuitenkaan aiheettomasti suosi köyhää hänen asiassaan.
    Kun tapaat vihamiehesi härän tai aasin kuljeksimassa karkuteillä, vie se hänelle takaisin. Jos näet vihamiehesi aasin makaamassa taakkansa alle kaatuneena, älä kiellä häneltä apuasi, vaan auta häntä saamaan se jaloilleen.
    Älä vääristä köyhän lähimmäisesi oikeuksia hänen riita-asiassaan. Pysy erossa väärästä asiasta. Älä aiheuta syyttömän kuolemaa, sillä sellaista vääryyttä minä en salli. Älä ota lahjusta, sillä lahjus sokaisee tarkkanäköisenkin ja tärvelee niiden asian, jotka ovat oikeassa.
    Älä sorra muukalaista; olettehan itsekin olleet muukalaisina Egyptissä ja tiedätte, mitä on elää vieraassa maassa muukalaisena."

Hyvä teksti. Tänäänkin.

Kolmaskin tietäjä ja hänen hopeanorsunsa saapuivat tänään joulukalenteriin pianon päälle. Norsu on Miehen tuliainen työmatkalta Laosin pääkaupungista Vientianesta.

Plus%20803A%20%20Vientianen%20norsu%20ja
Lokalahti. Joulukorttimme vuodelta 1973:
PLus%20803B%20J%20ja%20kolmas%20adventti