Siedän ja suvaitsen
Eikö se muka riitä?
 
Blogimaailmassa on sellaisia peilejä, joihin ei välttämättä muualla kurkistelisi. Niistä takaisin katsoo usein ihan pölmistynyt ihminen. Olenko minä tuollainenkin?  Tällaisia mietin eräässä blogissa: 

”- Siedätyshoito on tarpeen, jos on allerginen jollekin. (Esimerkiksi täällä blogimaailmassa)
- Sitä, mille on allerginen annetaan pikkuisina annoksina vähän kerrassaan, (Niin kuin täällä blogimaailmassa.)
- Annoksia voi antaa piikein. ( Niin kuin välillä täällä blogimaailmassa)
- Tai vaikka tippoina sokeripalan kanssa. (Niin kuin välillä täällä blogimaailmassa)
- Hoidon aikana allergisuus voi vähetä. (Niin kuin joskus täällä blogimaailmassa)
- Tai sitten ei. (Niin kuin joskus täällä blogimaailmassa.)
- Pieniä annoksia annettaessa pitää varoa, ettei tule isoa allergiakohtausta yhtäkkiä. (Niin kuin joskus täällä blogimaailmassa)
- Valvonta on siis tärkeä aina kunkin annetun annoksen jälkeen (Niin kuin täällä blogimaailmassa.)
- Sen voi sanoa toisinkin.."
 
”Täällä mielipidepuurossa eksyy liian helposti uskomaan, että jotkut tietyt näkökulmat ovat no-no. Pitäisi päästä sen ennakkoluulon ohi. Voi olla, että kyse onkin siitä, kuinka inhottava sen mielipiteen esittäjä oikeasti on. Olisi opittava lukemaan, mitä sanottavaa sillä sietämättömälläkin ihmisellä todella on... Elän siis oppiakseni ja opin elääkseni. Täälläkin.”

Katalyytti kahdeksankymmentäneljä. Ne kaikki älyttömät ja vähemmän älyttömät videot, joita nuoriso minulle välillä suosittelee, viimeisin niistä  Bohemian Rhapsody by Porkka Playboys, tuokin yhtye muuten Porissa syntynyt.  

Oman elämän boheemia rapsodiaa Kyprokselta vuosimallia 1970 ja 2010:Plus%20905%20A%20Nikosia%20koti%20vanha.Plus%20905B%20Nikosia%20koti%20uusi.jpg