pori pori pori

Huomenta Suomen lähetyksissä puhuttiin Porista.  Viikon ajan lähetykset tulivat täältä, Eetun aukiolta, keskeltä kävelykatua. Siinä ympärillä oli myös Kansalaistori, monenlaisen esittelyn kootut kertomukset.

Yyteri Beach Volley 2011 - selvitty. Edellisellä vuonna sama tapahtuma Yyterissä meni monelta lievästi sanoen yli muunkin kuin verkon. Sitten hiekkakasat, ottelut ja iltahumut siirrettiin tänne kaupunkiin, puolen kilometrin päähän kotikolostamme. Ei pienintäkään häiriötä koko viikonlopun aikana. Rauhallista ja siivottua oli kuulemme Yyterissäkin - jatkojenkin jälkeen. 

Jazzkatu tarkastettu muikuilla. Tunnelma oli entisellään. Ilmaiskonsertti kuultu ja nähty . Jazzit jatkuivat minulla ilmaislinjalla. 

SuomiAreenan julkkikset ja muut oikeat kuuluisuudet vielä vähissä. Yhteen vapaaehtoistyön tapahtumaan pääsin mukaan kutsuttunakin. Muita seurailin mitä seurailen. 

Kirkkopuistossa soi  ja tapahtui monenlaisesti. Olin mukana pienessä jutussa. Jazzien aikaan tuossa puistossa - sateen sattuessa kirkossa - järjestetään monenlaista tilaisuutta. Se hoituu lähes samalla vaivalla kuin vartiointi. Ajasta ennen vartiointia kirjoitin kerran blogissani näin:  ”Jazzien aikaan juhlanuoriso käyttäytyi melkoisen huonosti kuljeskellen ja kuseskellen juhla-alueen lähellä oleville sankarihaudoilla yön tunteina. Siitä syntyi aikamoinen haloo. Oli syytäkin.”

Katalyytti kahdeksankymmentäseitsemän.Suurella sydämellä.   Tätäkin kautta on mahdollista löytää oma paikkansa vapaaehtoistyössä. Euroopan Neuvosto nimesi vuoden 2011 virallisesti Aktiivista kansalaisuutta edistävän vapaaehtoistyön Euroopan teemavuodeksi.

Plus%20909%20Sisarellista%20nahistelua%2
1979. Sisarellista nahistelua Porin kävelykadulla.