Talleta tuntejasi
Tuloksellisesti
 
Kävelin kaupungin läpi punainen ruusu kädessäni. Sain sen SuomiAreenaan liittyneestä vapaaehtoisten kutsutilaisuudesta. Satakunnan monikulttuuriyhdistys.  Olin kiitollinen kutsusta tuohon tilaisuuteen. Verkostoiduinkin  vähän. Se kai tuollaisten tapaamisten tarkoitus lähinnä onkin.

Minulta on kysytty,  onko vapaaehtoistyön esille nostamisessa vaarana se , että vapaaehtoisvoimia velvoitetaan hoitamaan myös sellaisia tehtäviä, joita yhteiskunnan pitäisi hoitaa. 

Katalyytti kahdeksankymmentäkahdeksan  Vuonna 2011 lanseerattiin hakukone, jonka avulla jokainen halukas saattoi etsiä omaa vapaaehtoistoiminnan paikkaansa.. Hakukone esiteltiin  silloin Suomi-Areenalla, kun keskusteltiin vapaaehtoistyöstä tehdystä uudesta tutkimuksesta, joka osoitti, että suomalaisia vapaaehtoistyö kiinnosti.Nyt tuosivu on aivan muussa käytössä. Valitettavasti.

"Vuosi 2011 on Euroopan vapaaehtoistoiminnan vuosi.Tuntitili-sivustolla pääset näkemään, mitä kaikkea vapaaehtoisena voi tehdä. Voit valita hakukoneesta juuri sinua eniten kiinnostavat vapaaehtoistoiminnan kohteet, sekä arvioida kuinka monta tuntia olet valmis toimimaan vapaaehtoisena vuonna 2011. Haluamasi järjestö ottaa yhteyttä, ja pääsette sopimaan yhdessä vapaaehtoistoiminnan yksityiskohdista. Ja ihan kaikki voittavat! ”

 Plus%20910%20Saori.jpg
Saori for Tsunami Thailand hyväntekeväisyysavainketjuja