Vaihtelevaa maailmaa
Alavilla maillakaan ei hallanvaaraa
Eikä päätäkään palellut

Sattuipa yhteen viikkoon taas monenmoista purtavaa. Ei pitkästytä, ei.

- Vierailu Porin diakonialaitoksella ja tutustuminen sen moninaiseen toimintaan .
- Vierailu Lokalahden päiväkodin Lokki Joonatanin 40-vuotisjuhlissa. Kerroimme siellä muistoja päiväkodin alkuvaiheista ja Taimi Rauvolasta, jonka talossa päiväkoti nykyisin toimii.
- Vierailu viranomaisten luona  thaikielen tulkkina. Uusien tulkkausten sopimista.
- Vierailu sukuhistoriassa. Sukuselvitystä tehnyt pikkuserkkuni tytär otti yhteyttä. Vanhoista valokuvista löysin onkimisreissun hänen serkkunsa (minun pikkuserkkuni) kanssa.
- Vierailu Helsingissä.  Paluuryhmien vetäjien koulutuspäivä Lähetystalolla Helsingissä Tarpeellista kokemusten jakoa ja uusia näkökulmia.
- Vierailu kesämökillä. Tikka päristeli kuivumassa olevan puun runkoa ja siirtyi sitten antamaan varsinaisen rumpukonsertin sähköpylvään päällä olevan metallilevyn avulla.
- Vierailu rippikoulussa, jossa olin jo aikaisemminkin vieraillut. Rippikoululaiset olivat sen jälkeen saaneet lähettää minulle kysymyksiä, joihin vastasin kirjeillä. Nyt söimme yhdessä jäätelöt ja sain heiltä jokaiselta oman kortin ja kommentit. Hauskaa.
- Vierailu omissa aivotoiminnoissa. Interfloran kukkien kanssa tulleessa äitienpäiväkortissa oli päänvaivaa ja hauskuutta. Keksin ihan itse mistä salakirjoituksesta oli kyse. Hakukone auttoi. Salakieli oli ROT 13: ”Paljononneaaidillemummolleanopillejamuillearvonimillesi”.

1953%20Karjalohja%20kalassa%20min%C3%A4%1953%20Karjalohja%20Pauli%20min%C3%A4%20
Karjalohjan Härjänvatsa. Isoveli, pikkuserkkuni Pauli Tilli ja minä.  Hieman ikäeroa. Mummoni oli ison perheensä kuopus, samoin äitini. Minäkin olin oman  pienemmän perheemme kuopus.