On niitä muuten vietetty ennenkin

- Se vappu, jolloin juuri ostettu iso vappupallo osui kadulla rakennustelineen särmään ja puhkesi. Vieläkin muistan sen paikan. Se talo(kin) on jo aika rapistunut.

- Se vappu, jolloin myimme edesmenneen ystäväni Aulikki Tiiromäen  kanssa Mannerheimintiellä ja Ullanlinnanmäellä vappupalloja, joissa oli mainos vapunpäivän opiskelijatilaisuudesta Bio Bristolissa. (Kuva noista ilmapallonmyyjistä kirjoituksessa +884 Monia vappuja armorikkaita vappuja)

- Se vappu, jolloin olimme Eurajoen kristillisen opiston vappuseuroissa.

- Se vappu, jolloin istuin isän polkupyörän tarakalla ja vanhemmat kiersivät kaukaa vasemmiston vappujuhlakulkueen.

- Se vappu, jolloin olimme Hongkongin lähetin Hannu Palmun kanssa katsomassa thaimaalaista vappujuhlaa Bangkokin Sanaam Luangilla. (Kertomus tästä vapusta kirjoituksessa  +682 Vappua jaloin ja autolla)

- Se vappu, jolloin uusi kevättakki oli pakko laittaa päälle Porin vapputorille, vaikka ilma oli tosi kylmä.

- Se vappu, jolloin vedin Kansan Raamattuseuran opiskelijoiden vappujuhlien valmisteluja Helsingissä. Juhlat pidettiin Kivelän sairaalan juhlasalissa.

- Se vappu, jolloin täällä vierailleille lastenlapsille ostettiin vappupallot, jotka jäivät tänne leijumaan ja laskeutumaan aikanaan lattialle.

- Se vappu, jolloin vedin kansainvälisyyteen ja lähetystyöhön  liittyviä ryhmätöitä Länsi-Porin seurakunnan simaseuroissa. (Kertomus noista ryhmätöistä kirjoituksessa + 983 Mikä maa vappuna vaapukka)

Tämä vappu, jolloin vanha pari löntysteli vapputorille syömään muikkuja, kahvia ja lettuja ja ostamaan Saarenmaan juustoja ja metrilakritsaa.

Muuten, tältä suomalainen vappu on näyttänyt  thaimaalaisten silmin:

"Kaksi Suomessa vieraillutta thaimaalaista kirkon työntekijää palasi Thaimaahan. Paljon oli nähty ja koettu. Hyvältä oli tuntunut. Erikoisuuksiakin Suomesta oli löytynyt: "Tiedättekö, että Suomessa on joka vuosi sellainen Juoppojen päivä?" Vappu oli vietetty Helsingissä."

Merikarvia. Onneksi nämä kaksi thaimaalaista työntekijää kokivat Suomesta muutakin. Tässä he ovat vierailemassa Miehen veljen perheen ja Miehen äidin luona Miehen vanhassa kotitalossa. Silloin me itse olimme Thaimaassa.
Oi%20ja%20Tidarat%20Lauttij%C3%A4rvell%C