Minkä taakseen jättää
Sen kellaristaan löytää

Vihdoinkin. Jo oli aikakin. Vuosikausien paluupöheikköä on alettu karsia kunnolla. Muutama Suomeen paluu oli aikoinaan haastavampi kuin muut.. Eräällä kertaa Kuopus oli saapumaisillaan, toisella kertaa Mies lähtemäisillään tai ainakin toipumaisillaan. Etenkin tuossa toisessa paluuvaiheessa Thaimaan kodin purkaminen tapahtui nopeasti kaikenlaisen lähtöhässäkän keskellä ja mukaan tuli sellaista, mitä ei tarkkaan ehditty käydä läpi. Niistä esimerkkinä on vieläkin löytyvä muuttolaatikko, joka oli kirjattu muuttolistaan näin: Kiviä.

Nyt simpukat on lajiteltu ja vanhat Bangkok Postit luettu. Hyvää roskapussiainesta. Näin kirjoitin Vallattomalle Mummelille, jonka ohjeen mukaan kompostiroskikseemme on tehty lukuisia roskapusseja. Suosittelen näitä ohjeita.

”Olet muuten taas ollut mielessä eilen. Löysimme varastoista vanhoja Bangkok Posti-lehtiä, joita toimme aikoinamme mukanamme. Nyt niistä oli apua kompostipussien teossa, koska Satakunnan Kansa siirtyi tabloidikokoon. Eilen syntyi taas kolmisenkymmentä pussia, joissa Thaimaa on pinnalla ja Suomi sisällä :)”

Kuvat kertokoot kaiken. (Simo Nieminen).
PS. Joitain noita samoja simpukkamalleja näkyy aikaisemmassakin blogikirjoituksessani: +915 Contemporary Art Archipelago ja Utö

Mirkka%20ja%20simpukat%20l%C3%A4hikuvapiMirkka%20ja%20simpukat%20ja%20kompostipu