Krapui?

Ylllätyksekseni huomasin kirjoittavani krapua. Se ei ollut alun perin tarkoitukseni. Ihan pienellä hienosäädöllä sain aikaan tasan sata sanaa. Kiitos, Sokea kana.

En etsi nyt Richardia. Etsin etenkehtoota. Tiedätkö missä se on? Tietääkö kukaan? Google ei sitä löytänyt eikä Altavista eikä mikään muukaan hätäpäissäni apuun pyytämäni hakukone. Voiko sellaista olla olemassakaan, joka ei löydy? Riittäkö minun todistukseni? Onko minut jo lapsuudesta asti viety harhaan tyrkyttämällä tietoa etenkehtoosta? No, tuollaisia asioita ei pohdita etenkehtoossa. 

Tänään minulla on etenkehtoo- olo. On se vieraillut täällä ennenkin. Etenkehtoossa ei nimittäin sitten millään viitsisi tai jaksaisi tehdä sitä mitä pitäisi eikä oikeastaan mitään muutakaan. Etenkehtoossa vain haukotellaan ja katsellaan raukeasti ympäriinsä niitä tekemättömiä tekoja, jotka yrittävät vilkutella ja viekotella luokseen. Turhaan vikittelevät. Etenkehtoossa ei kaikkiin houkutuksiin sorruta.

Oikeasti. Onko etenkehtoo ollut vain meidän perheemme sana? Uskon, että vaikka ette juuri tuota sanaa tuntisikaan, olon ehkä tunnistatte. Jos vain tunnustatte.

2005. Etenkehtoo-oloko Bangkokin karttakirjaa selattaessa. Kuva Kimmo Kosonen.
Plus%20376%20Etenkehtooko.jpg