Ajatuksia
Ideoita
Keksintöjä
 
Wiki sen tietää. Aivoitus on ajatus, ehkä uusi sähköinen kytkentä entisten rinnalle tai sarjaan. Aivoitus löytää uusia ideoita kehitettäviksi ja keksintöjä toteutettaviksi.

Cranelta löytyivät vara-aivot minullekin.  Kiitos, Kenokaula.

1242146623_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Lähdin miettimään blogeja, joista olin itse saanut viime aikoina aivoituksia. Bloggaamisen yksi osatarkoitushan näinä vuosikymmeninä on pitää edes jonkinlaista aivotoimintaa yllä. Kolme viimeaikaista löytöä nousi mieleen.

Lapiolla hiekkaa, Sirokko ja Berberit. Mikä riemu on ollut kulkea vierailla poluilla vieraassa maassa! Käyn kirjoitusten kautta Algeriassa, tuossa minulle uudessa maassa, aina silloin tällöin ja kurkistelen siellä polkujen varteenkin. Kirjoitus vanhasta kielestä kuljetti minua välillä aavikollakin.
Hallittua kaaosta, Vallaton mummeli ja Biopussit. Meidän taloyhtiössämme kierrätetään. Se on oiva juttu. Mökilläkin kompostoidaan kaikki mahdollinen. Tässä kirjoituksessa opin vihdoinkin uuden hyvän tavan tehdä lehdistä tukevia kompostointipusseja. Luovana henkilönä (?) tein viime viikolla lautasliinoista samalla metodilla myös tarjoilupussit kaupan täytetyille patongeille. Minäkin osasin!
Varamussalo, MarjattaH ja Haikut. On ollut mukava seurata taiteilijan muuntumista haikuilijaksi. Joissakin haikuissa tilanteet ovat ihan tuttuja. 

Vaikka kuinka taistelisin uusien aivopoimujen puolesta, tiedän kuitenkin häviäväni tämän taistelun. Silti on suurenmoista jaksaa vielä ajatella. Sekään ei ole itsestäänselvyys. Siitä luopuminen tuntuu vaikealta. Toivottavasti siihen on vielä aikaa. Tai sitten ei.