Lisää kysymyksiä
Ehkä jokunen vastauskin
 
Opin taas kerran, että elämää voi katsoa monesta suunnasta. Se ei ehkä olekaan vain lista voittoja ja tappioita. Uuteen päivään voi suunnata myös uuden aloittamisen mahdollisuudesta käsin. Huonoja kokemuksiaan voi käsitellä hoitavasti. Virheitä tekemällä oppii. Jos vain pelkäisi virheitä koko ajan, ei uskaltaisi elää…

”Kuka täällä jaksaisi, jos ei löytäisi kaiken kokemansa jälkeenkin sentään uusia mahdollisuuksia. Toivottavasti itse vähän armollisempana kuin aikaisemmin.”
”Ehkä jokainen eletty päivä onkin vain seuraavan päivän kenraaliharjoitus. Samoja virheitä ei tarvitse aina tehdä. Voi todella ottaa oppia entisestä, vanhoista virheistään huolimatta.”

Tätä kaikkea pitäisi juuri nyt palmusunnuntaina ajatella. Olenko ihmisjoukossa, joka levittää vaatteensa tielle ja kunnioittaa Tulijaa? Olenko saman joukon keskellä pian vaatimassa kuolemantuomiota Tuomitulle? Olenko niiden joukossa, jotka hylkäävät Tuomitun? Ja olenko niiden joukossa, jotka hylkäävät tämän ajan epäonnistuneet ja väärintekijät? Tuomitsenko omilla sanoillani myös itseni? Jaksanko uskoa armoon omalla kohdallani ja muiden kohdalla?

Plus655%20P%C3%A4%C3%A4si%C3%A4isn%C3%A4
Thaimaa. Pääsiäisnäytelmä.  ”Ihmiset, joita oli saapunut juhlille suurin joukoin, ottivat palmunoksia ja menivät häntä vastaan huutaen: -- Hoosianna! ”