Aamun avaus
Paperia
Postiluukusta
 
Luin aamun lehden. Jäin jälkeenpäin miettimään, mitä sieltä oikein luin ja mitä ajattelin. 
  
1. UPM:n uusi biojalostamo voi nousta Raumalle Riittääkö ruoka maailmassa? Kenelle? Riittääkö minun lapsenlapsilleni? Olenko itsekäs kysyessäni sitä?

2. Avoin päiväkoti on henkireikä Seurakunnan päiväkerhot kokoontuvat myös kaksi kertaa viikossa. Miten vanhemmat valitsevat?

3. Se pieni Viinanen minussa Minä ja monet muut muistavat devalvaatiopäivästä Iiro Viinasen ja hänen hymynsä ennen ja jälkeen devalvaatiouutisen. Harvoin asiat niin paljon henkilöityvät.

4. Kontemplatiivisen rukouksen ilta Keski-Porin kirkkotuvalla Miksihän en ole saanut otetta hiljaisuuden liikkeestä? Saanko jämähtää omiin vanhoihin malleihini?

5. Kajaanilaiskeksintö ysiside valmiina maailmavalloitukseen  Niin paljon on vielä keksimättä. Niin monta keksintöä on vielä varastamatta.

6. Bussin ja rekan kuljettaja voi olla pian vaikka 80-vuotias  Tuntuu vaikealta ajatella, että raja tulee joskus kaikessa vastaan.

7. Länsinaapurissa hingutaan konkareita töihin Haa. Janne Ahonenkin alkaa hypätä uudestaan.

8. Sarjamurhaaja listi viidessä viikossa kaksitoista ihmistä  Me haluamme heidät näytille kotiimme televisiossa ja lehdissä.

9. Sarjakuvat Miten valitsen seuraamani sarjakuvat? Voiko sarjakuvia lukea ruutu kerrallaan?

10. Menot.  Vielä sen joskus teen, Valitsen yhden summittaisen tilaisuuden viikossa ja vierailen siellä. Uskallanko?

 Thaimaa. Kulkuneuvo se on tämänkin, kuorma-auto siirtomoottorilla.
Plus%20361%20Thaimaa%20Kuorma-auto%20pie