Huh hellettä
Milloin millaistakin
 
Poliittista hellettä on riittänyt. Joskus miettii, kuinka paljon kaikessa on faktaa ja kuinka paljon fiktiota. Eduskunnan istuntojen televisiointi on ainakin saanut kansanedustajat istumaan paikoillaan. En usko, että parempaakaan hallitusmuotoa mistään löytyy. Iloitkaamme siis omastamme.

”Bangkokissa maaliskuun helteessä 1982
Äsken mentiin alas uima-altaan luo ja otettiin kahvipannu + kupit mukaan, lyhytaaltoradio kainaloon ja oltiin hetki suomalaisia. Ei ollut erityisiä kuulumisia. SAK teki jotain, mistä ei mitään ymmärretty ja Kostamuksessako se oli kun lakkoiltiin. Jos nuo eivät niin Suomessakaan läheisiltä tuntuneet niin ei kyllä täälläkään. 

Sisällä alkaa jo nousta lähes sietämättömiin lukemiin, iltaisin ja öisin kyllä menee, mutta iltapäivällä kun aurinko porottaa suoraan päältä, on olossa olemista. Nyt kello on iltaseitsemän ja ihan hyvä jo. Vuorokauden keskilämpö on nykyisin kolmessakymmenissä, onneksi on jo paljon totuttu.

Joitain vanhojen kirjeiden kopiota on säilynyt. Ihan hauska asia sinänsä. Tästäkin vanhasta kirjeestä on mahdollista huomata se, että työmarkkinajärjestöt ovat ennenkin olleet maaliskuussa aktiivisia. Silloin tehtiin jotain, mistä ei mitään ymmärretty. Ymmärrämmekö nyt?

Bangkok.Koti 3. Tämä ei ollut se uima-allas...
Plus%20365%20Tulve%20Mirkka%20Marra.jpg