Niitit ja rautalankaa
Jumalan valtakunta tulee
 
Asuimme Thaimaassa, kun ”80-luvun alussa Suomen valtasi räväkkä ilmiö, joka kiteytyi kahteen sanaan: pappi rokkaa. Ilmiö kuohutti, ihastutti ja vihastutti ja synnytti ympärilleen monenlaista legendaa”. Näin mainostetaan Tarvo Laakson kirjaa  "Krusifiksin juurella rokkipapiksi sanottu.” Tarvo Laaksoa en ole tavannut, mutta kuulun joukkoon, johon Krusifiksin juurella  puree, vaikka en kieltämättä kohderyhmään kuulukaan. Pidän kaikenlaisesta rajojen ylittämisestä. Heh.

Kaikkien lastemme kautta olen päässyt kuulemaan todella paljon sellaistakin, josta olen pitänyt. He ovat toimineet suodattimina ja valinneet minulle kuunneltavaksi aina kauden parasta musiikkia. Olen näköjään antanut makuni heidän käsiinsä. Se tarkoittaa myös sitä, että nykyisin outojen klassikkojen nimien tullessa esiin voin rauhassa kysyä heiltä, olinko pitänyt kyseisestä musiikista…

1967. Vivamo. Räminää ilman metallia. Ainoa kuvani kitaran kanssa. Mukana Tapio Aaltonen ja Riitta Laakio. Kirjaa pitämässä Marketta Vanhanen.
Plus%20366%20Kitara%20Tapsa%20Riitta%20m