Blogista toiseen
Vaihtoaskel hyppy
Vaihtoaskel hyppy
Ympäri ympäri ympäri ympäri
 
Jäin miettimään, miksi aikani kuluu niin nopeasti lukiessani blogeja. Vähän enemmän analysoidessani totesin, että epäjärjestelmällisyyteni näkyy myös Blogimaailmassa. Hyppelen yhdestä blogista toiseen ja eksyn lueskelemaan mitä milloinkin. Niin moni asia kiinnostaa. Niin moneen juttuun voi kurkistaa. Välillä koen olevani kyttääjä tai tirkistelijä. Se ajatus vähän kylmää. Sellainen en haluaisi olla.

Muistan erään vanhan elefanttivitsin: ”Mistä tietää, että elefantti on käynyt jääkaapissa? Vastaus: Siitä, että on jälkiä voissa…”  Pitääkö jättää jälkiä? Saako vai pitääkö blogivierailuilla kommentoida? Entä jos kommentoi viisaita juttuja liian tyhmästi? Entä jos kommentoi rentoja juttuja liian asiallisesti? Kuinka usein pitää/voi kommentoida ollakseen suhteellisen asiallinen? Pitäisikö/saisiko blogin virheitä yrittää korjata? Voiko asiattomuuksiin puuttua?

En kylässä käydessäni korjaa vinossa olevia tauluja enkä pyyhi pölyjä. En kylässä haasta riitaa. Jos käyttäydyn isäntäväen mielestä huonosti, en saa toista kyläkutsua. Blogeissa pystyn hyppelemään ilman kutsuakin. Jos vetelä on täällä, missä on suo…

1999. Thaimaa, Ayutthaya. Elefantti ja ,muut. Kuva pelastettu vanhasta kamerasta.
Plus%20354%201999%20Ratsastus%20norsulla