Rohkeille Rohkelikko
Pöhköille Pöhkelikkö 
 
Suvun nuorin nuoriso Harrypotterinsa tuntien totesi, että tämä suku on itsestään selvästi kotoisin Pöhkeliköstä. Ei kai tuohon voi mitään sanoa…

Saako toista sanoa pöhköksi? Saako niin sanoa edes silloin, kun lukee itsensäkin pöhköjen joukkoon? Välillä tuntuu nimittäin, että pöhköily on varsin suosittu harrastus ihmiskunnassa. Totinen torvensoitto  hiljentää muiden soitinten pianissimot.  Riitasoinnut rikkovat toisen kauniin melodian. Kukin soittaa tyylillään. Yleensä yhtä aikaa. Ja forte fortissimossa.

”4.7.1980. Thaimaa. Hua Hin. Lähettienkokous. Muiden ollessa nuotiolla ja katselemassa ilotulitusta minä naputtelin koneella paperia. Mutta jos en minä, sitten joku toinen.
5.7.1980. Aamulla heräsin aikaisin kirjoittamaan koneella pöytäkirjaa lähes lopulliseen versioon. Kirjoittelin juttua vähän kerrassaan puhtaaksi, mutta aikaa jäi myös rannalla lekotteluun ihan sopivasti. Annettiin itsellemme aalto- ja lapsihierontaa, istuttiin pohjaan ja annettiin aaltojen tuoda meitä maihin vähän kerrassaan lasten pyöriessä ympärillämme. Ihanaa.”

Olen oppinut oloihini tyytymään :)
Plus%20731%20Mirkka%20pallo%20aurinko.jp
1980. Bangkok. EK-ohjelmaa auringossa