Miten maailmaa parannetaan?

Tänä viikonloppuna katoin thaimaalaisista tavaroistamme pöydän Porin Pihlavan seurakunnan perinteiseen katettujen pöytien ja koristeltujen kuusien näyttelyyn.  Pöydälläni oli tavaroita, jotka kertoivat seurakuntaretkestä meren rannalle.

Syksyllä 2008 Keltapaidat olivat vallanneet Bangkokin lentokentän. Minuakin haastateltiin silloin Satakunnan Kansassa. Sain jopa kuvani etusivulle. Se ei ollut pelkästään miellyttävää, mutta mitäpä ei ihminen kärsisi hyvä asian takia.  :) Kuvaajana toimi Tomi Glad, jonka  loistavia kuvia löytyy myös netistä. (Minun kuvani oli lehdessä 28.11.2008)
Tuon syksyn jälkeen paitojen väri on Thaimaassa vaihtunut. Viimeksi lehdistö kertoi Punapaidoista ja Mustapaidoista. Kunpa asiat selviäisivätkin vain paidan väriä vaihtamalla…

Kuopus asetti tänään joulukalenteriin pianon päälle pienen enkelin ja istuvan norsun, jonka hän oli ostanut Tampereen asematunnelista muutama vuosi sitten.

Plus%20796a%20Morsu%20ja%20valkea%20enke

Thaimaalaisista tavaroistamme on koottu vuosien varrella erilaisia näyttelyjä. Kuva Porin Teljän kirkosta, Kalaholman koulun oppilaiden kokoelmasta:

Plus%20796%20b%20Taelj%C3%A4n%20kirkko%2