”Se toimii se toimii
se antaa mulle voimii…”
 
Onneksi sanaa logistiikka ei tunnettu vielä meidän Thaimaan aikoinamme. Se olisi tuntunut aivan liian loogiselta sanalta siinä liikennekaaoksessa, jossa totuimme elämään. Loppuvuosina kadut täyttyivät myös uuden Sky Trainin rakennustarvikkeista ja rakentajista. Jälkeenpäin ajatellen se liikenne oli lähinnä vitsi. Paikan päällä se ei siltä tuntunut.

Ajelimme elämämme riemusta Bangkokin katujen yllä vain siitä ilosta, että liikenne toisen ja kolmannen kerroksen junaradoilla sujui uskomattoman kepeästi. Tuli mieleen Lontoo ja sen metro, joka 1979 viihdytti lapsiamme – ja meitä tietysti sen ohella.  Kuljimme radan kaksi osaa päästä päähän ja kurkistimme tuttuja maisemia. Ehdimmepä vielä samana päivänä parin tunnin risteilylle Nonthaburin torille ja takaisinkin. (Eurolla meitä kulki kolme henkilöä jokilaivassa.) Kutkutti sisältä mieluisasti.

Katalyytti viisikymmentäneljä on tämän päivän kirjoituksen aiheen antaja. BTS Sky Train. Siellä se kulkee tänäänkin.

Kirkon juhlilla julkaistussa Rejoice-juhlakirjassa on kuvia myös menneiltä vuosilta. Yksi kuva on ollut mukana täällä blogissakin. Samasta paikasta otetut uudet kuvat ovat Jyrki Markkasen ottamia. 


Plus%20875%20B%20Silom%20kirjasta.jpg
Plus%20875%20C%20V%C3%A4risilom.jpg
Plus%20875%20D%20V%C3%A4risiloma2.jpg