Päällisin puolin parempi

Luovuus on sitä, että seinän tullessa vastaan osaa vaihtaa suuntaa eikä pyri seinän läpi. Luovien ihmisten lähellä ei koskaan pitkästy.  Kun luovuus ja hyvä tahto yhdistyvät, ne saavat paljon maailmassa aikaan. Sen tietävät kaikki, jotka joskus ovat käyneet vaikkapa jossain myyjäisissä. Luovuuden ja pahan tahdon yhdistelmästä voimme taas lukea lehdistä päivittäin.

Raumalla, Unajan seurakuntakodissa järjestetään pari kertaa vuodessa Naisten Kahvila thaimaalaisen ensikodin, Armonkodin hyväksi.  Olen harvoin nähnyt niin kauniisti koristeltua salia ja kahvipöytää.  Tunnelma on vapaa ja iloinen. Jokainen tuntee olevansa tervetullut. 

Vierailin tuossa Naisten Kahvilassa viitisen vuotta sitten thaimaalaisen ystävämme Mitin, Chiraporn Phuakluangin kanssa, joka toimi aikoinaan Armonkodin johtajana.  Pari viikkoa sitten pääsin sinne taas tuomaan terveisiä Thaimaasta. Tilaisuudessa oli myytävänä  Pääsiäs-Paavoja. Ne kuvaavat sitä iloisuutta,  jota siellä koettiin. Uskon, että Paavon avulla myös Thaimaan Armonkodissa voidaan kokea iloisia hetkiä. 

Meidän Pääsiäis-Paavomme toissapäivänä, eilen ja tänään:
Paavo1pieni-normal.jpgPaavo2pieni-normal.jpgPaavo3pieni-normal.jpg