Bingo
Sattuipa hyvin
 
Olin kerrankin tietämättäni ajankohtainen. Aivan viattomasti ja ilman taka-ajatuksia. Kirjoittelin  sähköposteja.

” Lain kanssa on kaksi vaihtoehtoa. Jos laki on huono, se on muutettava. Muussa tapauksessa sitä on noudatettava (ainakin kunnes se muuttuu). Osaan kuvitella tekeväni myös laittomuuksia. Toivon mukaan en tee niitä omaksi edukseni. Siitäkään en ole varma.

Varmaan kristillisen uskoni takia ihmiset ovat minulle tärkeämpiä kuin eläimet ja luonto, joten kovin helposti en tule ekoterroristiksi. Silti, saman uskoni takia uskon, että luonto on "annettu" myös ihmisen suojeltavaksi...

Olen liiaksi nähnyt maailmassa heikomman sortoa (myös huumorin keinoin), joten tutkin motiiveja suurennuslasilla, sen myönnän. Kaikki se, millä saa samanmielisten suosion, ei täytä minun kriteerejäni. Olen harvoin voittajan puolella...


Jos sananvapaus on vain vahvan puolella, en osaa sitä niin arvostaa. Sanavalmius, näppäräsanaisuus ja esiintymiskyky eivät saa ratkaista. Siksi puolestapuhujiakin tarvitaan. On silti huomattava, että jokainen puolestapuhuja liittää asiaan myös omia tarkoitusperiään...”  


"Olen viisitoista vuotta asunut niin uskontojen kyllästämässä maassa, että välillä unohdan, kuinka allergiseksi jotkut tulevat sanalle uskonto.”

Ihmisoikeuksien julistus:

18. artikla. Jokaisella ihmisellä on ajatuksen, omantunnon ja uskonnon vapaus; tämä oikeus sisältää vapauden uskonnon tai vakaumuksen vaihtamiseen sekä uskonnon tai vakaumuksen julistamiseen yksin tai yhdessä toisten kanssa, sekä julkisesti että yksityisesti, opettamalla sekä harjoittamalla hartautta ja uskonnollisia menoja.
19. artikla. Jokaisella on oikeus mielipiteen- ja sananvapauteen; tähän sisältyy oikeus häiritsemättä pitää mielipiteensä sekä oikeus rajoista riippumatta hankkia, vastaanottaa ja levittää tietoja kaikkien tiedotusvälineiden kautta.

Joissakin tilanteissa voisi olla hyvä muistaa katsella kedon (tai ikkunalaudan) kukkia.
Plus%20499%20Flamingo.jpg