lauantai 4. heinäkuuta 2015

+224 Pitkä ja pölyinen tie 300908

+224 Pitkä ja pölyinen tie

Aikakone
Aikamatka
Aika matka

Oli aika kokemus, kun yhtäkkiä ympärillä oli ihmisiä, joista pintakerrosta rapsuttamalla (ja vuosirenkaita lisäämällä tai vähentämällä) alkoi löytyä jotain tuttua. Päivän aikana vierauden tunne väheni. Oman muistitilan lisäksi saattoi käyttää toistenkin muistitilaa. Löytyi uusia langanpäitä, joista uudet muistojen kerät alkoivat aueta.

Oli myös aika kokemus tajuta, että nuoruuden tuttujen tapaaminen laukaisi niin paljon tunteita esiin. Ei sitä heti huomannut eikä kaikkea osannut siihen heti yhdistää. Tuli vain aina välillä omituinen olo.  Tajusi, että avatussa muistojen kerässä esiin tulivat myös langassa olevat solmut  Löytyi yllättäviä muistipätkiä, tietoisuutta kivusta ja pettymyksistä, yksinäisydestäkin..

Tuohon nuoruuden aikaan ja tuohon ystäväjoukkoon liittyy myös lauluyhtye Forerunners, jonka Suomen vierailua olimme mukana järjestämässä. Yksi Forerunnersin lauluista kertoi elämän matkasta, "Where I'm bound".  Hyvä ystäväni käänsi laulun suomen kielelle, "Tie on  pitkä ja pölyinen". Tuon laulun voi kuulla Tilkkutäkki- levylläkin.

Vanhaa ystäväjoukkoa katsoessa oli hyvä huomata, että kaikilla on ollut oma mielenkiintoinen elämänsä. Se ei ole välttämättä ollut kenellekään aina helppoa. Kivut ja pettymykset eivät ole ketään kiertäneet. Näin on silti ollut hyvä. Meidän tarinamme. Jokaisella oma tarina.

Logoskuroroa vuosilta 1966-1970.
Plus%20224%20Logoskuoroa%201966-1970%20p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti