Uudet sanat
Uudet kuviot?
 
Osallistuin peliin, kielipeliin. Ilkka Wiio kysyi blogissaan Kohtuukko, maltikko vai joku muu ?, millä nimellä pitäisi kutsua maltillisuuteen, diplomatiaan, rauhallisuuteen, harkitsevaisuuteen tai kohtuullisuuteen pyrkivää kristittyä? 

Jäin miettimään sanaa maltikko. Se tuntui hyvältä. Jos maltikko saa tuuliviirinä kääntyä puolelta toiselle, kun siitä ohi sujahtelee syytöksiä laidalta toiselle, voisin hyvin olla sellainen. Jos sen lisäksi saa yhtyä silloin tällöin vuoron perään kummankin laidan mielipiteisiin, niin vielä parempi. Silloin ei haittaa, vaikka saisi välillä nuolista osumiakin.

Katalyytti Ysi. On yllättävän vaikea nimetä ketään toista maltikoksi. Jospa se vaikka loukkaisikin häntä. Jospa hän haluisikin olla ihan jotain muuta. En tiedä edes, onko maltikkous negatiivista vai positiivista. En siis uskalla nimitellä toista maltikoksi. Sanon vain, että Puujalka on mielestäni maltillisuuteen, diplomatiaan, rauhallisuuteen, harkitsevaisuuteen ja kohtuullisuuteen pyrkivä bloggaava pappi.

Puujalka. Tutustuin Puujalkaan livenä vieraillessani aikoinani eräällä rippikoululeirillä. Löysin hänen bloginsa jo ennen kuin itse aloitin omaa blogiani. Kävin katsomassa hänen saarnojaan valmistellessani omia puheitani. Hän kuului ensimmäisiin, joille kerroin blogini aloittamisesta  ja häneltä sain ensimmäisen kommenttini. Eikös tämä jo kerro jotain.

Thaimaalaista lapsityön materiaalia:

Plus%20830%20Th%20lapsity%C3%B6n%20mater