Sanoisin
Jos osaisin
-Sanon sittenkin
 
Katalyytti Kaksitoista. Ei suinkaan tarvitse olla samaa mieltä toisen kanssa voidakseen toimia toisen katalyyttinä. Netin vapaa-ajattelijat ja ateistit ovat monesti virkistäneet aivotoimintojani.  Yksi heistä on Tuomo ”Squirrel" Hämäläinen, monimuotoista blogiaan vilkkaasti kirjoittava nuori mies. 

Swash/buckling. Aihevalikoimaltaan runsas. Etusivulla hyvä sisällysluettelo, josta napauttamalla pääsee kutakin aihetta käsitteleviin kirjoituksiin.  Aina välillä käyn siellä etsimässä uutta näkökulmaa jumiutuneisiin mielipiteisiini.  Olen uskaltautunut jopa joskus kommentoimaan ja saanut ihan kohteliaita vastauksia.  Kuten lähipiirini tietää, nörttiys ei ole minulle negatiivinen asia. Eivätkä monimuotoiset ajatukset. Kommenttejani, joissa ei välttämättä ole niin paljon järkeä kuin ehkä näyttää…:

”Matemaattisesti voisin kuvata asiaa niin, että normaalisti eletään reaalilukujen maailmassa, mutta usko puhuu myös imaginaariluvuista."
”Palaan vielä tuohon imaginaarisuuteen. Realistille riittää, että väitteet toteutuvat reaalimaailmassa. Häntä ei kiinnosta, mitä tapahtuu imaginaarimaailmassa. Realisti sanoo, että negatiivisella luvulla ei ole neliöjuurta, koska sitä ei ole hänen maailmassaan...”
” Muistan, miten matematiikan professorini varoitti vetämästä  johtopäätöksiä matematiikan malleista elävään elämään. En ole häntä täysin totellut :) Tiedän kyllä, että matematiikka on vain tapa pyöritellä käsitteitä eikä pysty tallentamaan tai mallintamaan maailmaa täydellisesti.”

Olisinpa osannut sanoa sen kaiken paremmin jo silloin, kauan sitten. Se siitä gradusta:
Plus%20833%20Vektoriavaruuksista.jpg